Vi söker ledsagare och avlösare till Stockholm

Vi söker nu vikarier till vår ledsagar- och avlösarservice. Som ledsagare följer du med våra kunder på olika aktiviteter, bland annat bio, promenader, träning, gå och simma, museum med mera som kunden tycker om att göra. I ditt uppdrag ingår att motivera och inspirera personen för att komma ut på aktiviteter. Du kommer att arbeta med personer med olika funktionsnedsättningar och åldrar.

Som avlösare arbetar du oftast i kundens hem och har en viktig del i att övriga familjen/anhöriga får tid till egna aktiviteter.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete med personer med olika funktionsnedsättningar. Vi ser gärna att du som söker har en personlig mognad, är lugn och pedagogisk samt behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Arbetet kräver empati, gränssättning samt att du ska vara professionell i ditt arbete. Vi ser gärna att du är påhittig, aktiv och har ett stort tålamod.

Vi söker just nu dig som vill arbeta vid behov, men också med möjlighet att arbeta regelbundet med fasta uppdrag. För dig som önskar finns stora möjligheter att kombinera arbetet med exempelvis studier.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Catarina Tarangul, bitr. enhetschef catarina.tarangul@omsorgshuset.se