Samordnare personlig assistans/ledsagarservice

Vi söker nu en driven administratör/samordnare 50-75 % inom verksamhetsområde LSS på Lidingö med placering i Älvsjö. Som anställd hos oss får du möjligheten att utvecklas med stimulerande och självständiga arbetsuppgifter. Arbetet kräver stort ansvar och du kommer ingå i ett härligt gäng med duktiga och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är en duktig administratör/samordnare gärna med erfarenhet av personlig assistans och ledsagarservice. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att arbeta med människor och att du brinner för att hjälpa andra. 
 
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att avlasta din enhetschef med diverse arbetsuppgifter som till exempel, gå igenom tidrapporter, planera bemanning samt schemaläggning. Du kommer också att ta emot beställningar från biståndsbedömare och ansvara för att få igång uppdraget. Det är viktigt att du skapar goda relationer med brukare, närstående, medarbetare, myndigheter och andra aktörer

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Du behöver ha en god datavana med kunskaper i Office-paketet samt gärna erfarenhet av tidsrapporteringsprogrammet Aiai och Aneto. Du har körkort B. Vi utgår från att du kan formulera dig väl i tal och skrift och att du inte är främmande för att ha samtal på engelska. Vi utgår från att du är van vid att bemöta kundkontakter på ett professionellt sätt. Du ska vara lösningsorienterad och se lösningar istället för problem. Det är meriterande om du är flexibel, tycker om att ta initiativ och att du klarar av att hålla flera bollar i luften. 
Som person brinner du för att skapa ordning och känner dig engagerad för administrativa arbetsuppgifter. Du är social, glad, positiv och mycket serviceinriktad. Att vara strukturerad, noggrann och ansvarsfull faller dig naturligt. Du ska klara att jobba självständigt men ändå ha en god samarbetsförmåga. 

Start omgående.


Körkort 
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet 
6 månaders provanställning

Kontaktpersoner 
Pamela Mora Quevedo, 08-55506324, pamela.mora@omsorgshuset.se, Enhetschef

Ansökan 
Sista ansökningsdag 161101
Ange referensnummer: Samordnare Älvsjö
Vi tar emot ansökan via epost: pamela.mora@omsorgshuset.se